Met DIT natuurlijk middeltje krijg jij de onderkant van je vieze strijkijzer zo weer schoon!

Strijken is niet een van de leukste bezigheden om te doen, maar helaas hoort het er gewoon bij. Je kunt natuurlijk niet met een gekreukte blouse in die belangrijke vergadering aanschuiven.

Na al dat strijken, wordt je strijkbout helaas zwart aan de onderkant. Ben je bang dat de zwarte vegen afgeven op je nieuwe witte blouse? Gelukkig hebben wij een trucje waarmee je de onderkant van de strijkijzer zo weer schoon krijgt.

strijkijzer

Nu denk je vast: wat heeft dit met eten te maken? Nou, het wondermiddeltje dat je nodig hebt om de strijkijzer weer schoon te krijgen, gebruik je altijd op ontzettend veel gerecht. We hebben het over het goedkope keukenmiddeltje zout. Lees snel hoe je te werk gaat.

Wat heb je nodig?

1. Keukenzout
2. Oude theedoek

Hoe ga je te werk?

Pak een oude theedoek en leg deze op de strijkplank neer. Neem vervolgens wat keukenzout en strooi er royaal mee over de theedoek. Strijk daarna (zonder te stomen) de theedoek met het zout erop.

Je zal meteen al resultaat gaan zien en hebt binnen een mum van tijd weer een strijkijzer die eruit ziet als nieuw. Vind je dit ook zo handig? Deel dit makkelijk trucje dan met al je vriend!

Vergeet niet om dit met al je vrienden en familie te delen!

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

Vorige1 van 2

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team Heerlijk Wonen