Zij heeft een geweldige reden om tandenstokers in groente en fruit te steken. TIP!

Als je iets over mij moet weten is het wel het feit dat ik eindeloos in de keuken sta. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan! Een van mijn favoriete dingen in de keuken is het proberen van nieuwe tips en tricks omtrent eten.

tandenstoker1

Het internet is een geweldige plek om al die geheimen te ontdekken. Onlangs zag ik geweldige trucs waarvan ik nog nooit had gehoord! En laat me jullie vertellen, deze tips over tandenstokers zijn goud waard..

Probeer bijvoorbeeld een tandenstoker toe te voegen aan de aardbei om een kunstwerkje te maken. Dit is perfect voor een baby shower, verjaardag of elk ander evenement met een kleurrijke invulling!

Er is geen betere manier om jouw producten fris te houden door top van de achterkant (die je normaal weggooit) vast te prikken.

tandenstoker2

Wil jij jouw aardappel gelijkmatig opwarmen in de magnetron? Gebruik tandenstokers als pootjes!

tandenstoker3

Dit geldt ook voor boter natuurlijk. Wil je namelijk boter zachter maken maar niet laten smelten, gebruik dan deze stokjes voor de perfecte zachte maar niet gesmolten boter!

tandenstoker4

Als je wilt koken als een echte chef, denk dan als een echte chef. De volgende keer dat je kippenborst maakt, gebruik dan tandenstokers om alles op zā€™n plek te houden. Je zult er snel achter komen dat de kip een stuk gaarder zal zijn!

tandenstoker5

Laat je gasten niet de tandenstokers overal rondslingeren, gebruik een citroen waar ze de tandenstokers in kunnen prikken! Dit geeft een leuk effect en het zal zeker werken.

tandenstoker6

Je kunt tandenstokers zelfs gebruiken om te checken of je klaar bent met bakken. Komt je tandenstoker er helemaal schoon uit en niet onder het beslag? Dan ben je ready to go!

tandenstoker7

En nog eentje om het af te leren, de favoriet van mijn kids! Probeer met een tandenstoker leuke teksten in eten te schrijven, bijvoorbeeld in een banaan. Een leuke manier om geheime berichten naar elkaar te sturen!

tandenstoker8

Vergeet niet om dit met al je vrienden en familie te delen!

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

Vorige1 van 2

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. šŸ™‚

Vriendelijke groet,
Team Heerlijk Wonen