VIDEO: Hij zet een BLOEMPOT en twee BAKSTENEN op elkaar.. Waarom? GENIAAL!

De winter komt er weer aan en de energiekosten lijken alleen maar meer en meer te worden als we kijken naar de afgelopen paar jaren. Het is belangrijk dat het binnen lekker warm is als het buiten weer vriest van de kou, maar daar staat wel tegenover dat je wat meer mag gaan betalen. Voor alle alternatieven moet je geld neerleggen, en dat willen we niet.

warm

Niet iedereen is gezegend met een kacheltje om de boel weer wat op te warmen, en het kost al helemaal een hoop moeite als je ook nog een schoorsteen mist. Er is echter nog een mogelijkheid. Je kan namelijk zelf op een hele simpele manier je eigen kacheltje in elkaar flansen. Onmogelijk? Ik denk het niet. Bekijk het zelf maar.

warm1

Alles wat geld bespaart verwelkomen we natuurlijk met open armen. Als je door een simpel trucje zo wel geld bespaart als een warm huis hebt, wat wil je dan nog meer? Dit geweldige trucje vereist bijna niks behalve twee bakstenen en een bloempot. Je eigen kacheltje is zo gemaakt en hieronder wordt het even haarfijn voor je uitgelegd. Het is het waard!

Vergeet niet om dit met al je vrienden en familie te delen!

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

Vorige1 van 2

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team Heerlijk Wonen